IE Warning
Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!

Toeristische tips

Hieronder een overzicht van verschillende activiteiten in de nabije omgeving.

Wandelen & fietsen

100 meter vanaf Fleurs Sauvages beginnen verschillende uitgestippelde wandel- en VTT routes. Kaarten zijn bij ons verkrijgbaar voor zowel het wandelen als het fietsen. 

Er zijn 9 VTT routes met diverse afstanden tussen de 14 & 47 km, 23 wandelroutes die variëren tussen de 2 en 12 km en één GR route.

 

 

In Vielsalm kan met een prachtige wandeling maken rond het meer en een terrasje meepikken. Aan het meer kunnen de kinderen in de speeltuin spelen onder toezicht van de ouders of met een waterfiets op het meer varen. 

 

 

 

 

Vielsalm heeft ook nog veel historische gebouwen en een prachtige kerk en biedt ook de mogelijkheid om te zwemmen in het Sunparks zwembad met zijn vele wildwaterbanen. Vielsalm is ook gekend als het heksen dorp.

 

Skipistes

Op een afstand van 4 km bevinden zich de skipistes van de Baraque de Fraiture en ook deze van Gouvy. Zowel voor langlaufen als alpine skiën.

De Baraque de Fraiture heeft 3 alpinepistes; 300m 500m & 900m en is 's avonds verlicht. Er zijn ook 4 langlaufpistes en 1 sleepiste. Huren van materiaal kan ter plaatse.

 

Gouvy heeft 4 bewegwijzerde langlaufpistes tussen de 2 en 12 km.

 

Coo

 

 

 

 

 

 

 

De watervallen van Coo bevinden zich op een half uurtje rijden van Fleurs Sauvages. Hier kunnen zowel de kids als volwassenen zich lekker uitleven in Plopsa Coo en genieten van de vele andere activiteiten zoals kano varen, een hindernissenparcours en veel meer. Info bij ons te verkrijgen.